Over ons


De Manhattan Express Group is een jong bedrijf voortgevloeid uit Manhattan Express bv dat in Maart 2005 gestart is met koeriersactiviteiten.

Als gevolg van de alsmaar groeiende markt in koeriersdiensten hebben wij ons bedrijf gesplitst in een holding "Manhattan Express Group" met daaronder de werkmaatschappijen " Manhattan Xpress bv" en "Manhattan Express Logistic".

Met een groeiend team van medewerkers en voertuigen in verschillende klassen zijn wij in staat complexe koeriersdilemma's een oplossing te bieden.

Wij zien onszelf als een no-nonsens organisatie met korte communicatielijnen waardoor wij in staat zijn snel actie te ondernemen voor uw transportprobleem. Al onze medewerkers zijn zeer gemotiveerd om uw vervoerswensen te vertalen naar resultaten.

Wij beseffen dat uw pakket goud voor uw bedrijf waard is en behandelen het aldus met alle egards. Samen met onze partners werken wij aan een perfecte reputatie voor uw bedrijf en nemen de volle verantwoording voor elke aangeboden opdracht, van het bezorgen van een paperclip tot de inzet van tientallen bestelwagens.

 Als u ons uw vervoersdilemma gunt zullen wij ervoor zorgen dat het geen eenmalige uitdaging is maar een langdurige relatie gebaseerd op resultaten  en vertrouwen.
 

                                                                                                                                                Manhattan Express Group..........uw dilemma is onze uitdaging

 

Manhattan Express Group bv is een professionele (inter) nationaal transport- en koeriersbedrijf die toekomstgerichte logistieke diensten aanbied.

Voor onze klanten zijn wij een betrouwbare partner met wie wij in goede samenwerking tot het beste resultaat komen. Een platte organisatie met korte lijnen tussen klant, planning en chauffeurs is onze kracht.
In samenspraak met de klant proberen wij tot individuele en efficiënte oplossingen te komen. Doorlopend innovatieve investeringen in organisatie, materieel en personeel zorgt ervoor dat ons transport grenzeloos goed geregeld is. 
     
Binnen ons bedrijf werken wij op een collegiale, prestatiegerichte wijze samen. We hechten aan een goede sfeer en prettige arbei
dsverhoudingen; mede omdat we hiermee uiteindelijk onze klant een dienst bewijzen !

Wij hebben gereden en rijden voor de meest gerenommeerde bedrijven in Nederland. Al onze chauffeurs zijn uitgerust met een correct voertuig, mobiele telefoon, all-risk verzekering, alle voertuigen zijn geheel schadevrij en wit van kleur.

Desgewenst kan uw logo gratis op de wagens worden gezet.

 

.