Welkom op onze website

 

Wie zijn wij ?

Een bewezen degelijk en ambitieus logistiek bedrijf met ruim 12 jaar ervaring op het gebied van gepersonaliseerde leveringen met eigen depot gevestigd in Eersel, onze pijlers zijn de 30 gemotiveerde mensen die voor ons rijden. 

 

Wat doen wij ?

Tijdgebonden leveringen verzorgen voor gerenommeerde bedrijven, zowel next - als same day. Waarbij de wens van zowel opdrachtgever als consument centraal staan.

 

Ons wagenpark

Van 3 m3 tot 30 m3. Van kleine bestelwagens tot grote bakwagens. Elke wagen is neutraal wit van kleur; en kan uitgevoerd worden met uw gratis logo.  Een vervoersmiddel zien wij als een maatpak voor uw bedrijf. 

 

Groen en veilig

Als onze wagens voldoen ten minste aan euro 5 norm emissie. Ons GPS systeem zorgt ervoor dat geen meter teveel gereden wordt.  Al onze bussen zijn uitgevoerd met alarmklasse 3 certificering en sommige met extra gatelock-sloten waarmee wij ook waardevolle zendingen  verzorgen.

 

De toekomst !

Wij zien tijdgebonden leveringen sterk stijgen en met onze kennis daarin kunnen wij uw ambities waarmaken. Wij richten ons op servicegevoelige leveringen waarin intensief contact met alle betrokken partijen vanzelfsprekend is. Wij vinden altijd het juiste soort vervoer voor uw pakket. Van envelop naar pakket tot container, wij leveren maatwerk.

 

Manhattan Express Logistic.........logisch toch !

 

Onze interesse in uw bedrijf is er, bent u ook nieuwsgierig naar ons neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

 

Manhattan Express Logistic , Brouwer 1 , 5521DK Eersel , E-mail: info@manhattanexpress.eu 

Ilse Jansen 06-31646139  &   Werner Goossens 06-36302032